Cerere de oferte pentru servicii dedicate proiectului cultural Hippie Camp

Hippie Camp 2023

Anunț - Cerere de oferte pentru servicii dedicate proiectului cultural

Proiect: Seria de concerte și ateliere de educație muzicală in Summer Camp Brezoi, Orasul Brezoi.

Perioada: 5-15 iulie 2023

Stiluri muzicale: Blues, Blues-rock

Asociația Mentor Rock din Râmnicu Vâlcea vă invită să participați la un proiect cultural unic în perioada 5-15 iulie 2023!

Suntem în căutarea unei agenții care să ne furnizeze servicii pentru organizarea unei serii de concerte și ateliere de educație muzicală. Proiectul va include câte două concerte zilnice, susținute de o trupă cunoscută și o trupă de copii în deschidere, în stilurile muzicale Blues și Blues-rock.

Detalii despre proiect:

Concerte: Fiecare zi va include două concerte, care se vor desfășura în intervalul orar 20:00-23:00. Unul dintre concerte va fi susținut de o trupă cunoscută, iar cel de-al doilea concert va fi susținut de o trupă de copii în deschidere.
Ateliere de educație muzicală: În fiecare zi, între orele 11:00-14:00, se vor organiza ateliere de educație muzicală pentru un grup de 30 de tineri. Atelierele vor aborda subiecte precum instrumente muzicale, taine din culisele industriei muzicale, povestiri despre viața de artist, construirea unei cariere muzicale și bune practici de etică și verticalitate în industria muzicală.
Participarea trupelor: Fiecare mare trupă invitată pentru concert va susține și atelierele în ziua premergătoare propriului concert, contribuind astfel la experiența educativă a participanților.
Criterii de selecție pentru participanți: Participanții la ateliere vor fi selectați în urma unui proces de selecție care va evalua în primul rând motivația acestora. Prezența este contractuală și va fi obligatorie pentru cei selectați.
Scopul proiectului este de a oferi celor 30 de adolescenți participanți un bagaj informativ valoros, care să îi ajute enorm în construirea unei cariere în industria muzicală.

Dacă agenția dvs. oferă servicii care se potrivesc cerințelor noastre și sunteți interesat să colaborăm, vă rugăm să ne trimiteți o ofertă de preț detaliată care să includă următoarele informații:

Tarife pentru organizarea concertelor și atelierelor de educație muzicală
Durata concertelor și a atelierelor de educație muzicală
Experiența dvs. în organizarea evenimentelor culturale și muzicale
Cerințe tehnice și echipament necesar pentru concerte și ateliere
Orice alte informații relevante despre serviciile pe care le puteți oferi
Vă rugăm să ne trimiteți oferta de preț până la data de [06.06.2023]

Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu agenția dvs. în acest proiect cultural deosebit și să oferim adolescenților o experiență muzicală și educativă memorabilă.

Cu stimă,

Mugescu Mihai Razvan
[Asociația Mentor Rock]
[Număr de telefon 0761312655]
[contact@mentor-rock.ro]