Cerere de oferte pentru echipamente, producție, personal scena

Hippie Camp

Cerere de oferte pentru închiriere echipamente scenotehnica, backline, sonorizare și lumini, producție scenotehnica, ingineri de sunet și tehnicieni

Proiect: Seria de concerte și ateliere muzicale Hippie Camp

Perioada: 5-15 iulie 2023

Stiluri muzicale: Blues, Blues-rock

Asociația Mentor Rock din Râmnicu Vâlcea organizează un proiect cultural în perioada 5-15 iulie 2023 și invită companiile specializate în servicii de închiriere de echipamente scenotehnica, backline, sonorizare și lumini, precum și de producție scenotehnica, inginerie de sunet și tehnicieni, să ofere oferte de preț.

Detalii despre proiect:

Concerte: În fiecare zi, proiectul cultural va oferi două concerte. Unul dintre concerte va fi susținut de o trupă cunoscută, iar celălalt de o trupă de copii în deschidere. Concertele vor avea loc seara, între orele 20:00-23:00 și vor aborda stilurile muzicale Blues și Blues-rock.
Ateliere muzicale: În fiecare zi, între orele 11:00-14:00, se vor desfășura ateliere muzicale destinate unui grup de 30 de participanți.
Căutăm următoarele servicii și echipamente:

Echipamente scenotehnica, backline, sonorizare și lumini: Vă rugăm să furnizați o listă detaliată a echipamentelor disponibile pentru închiriere în perioada specificată.
Producție scenotehnica: Avem nevoie de servicii de producție pentru scenă, inclusiv montajul și demontajul echipamentelor, decor, fundaluri, elemente de iluminare scenică etc.
Ingineri de sunet și tehnicieni: Căutăm specialiști în inginerie de sunet și tehnicieni cu experiență în gestionarea echipamentelor de sunet și lumini în cadrul evenimentelor live.
Dacă compania dvs. oferă serviciile menționate mai sus și sunteți interesată să colaborăm, vă rugăm să ne trimiteți o ofertă de preț detaliată care să includă următoarele informații:

Descrierea echipamentelor disponibile pentru închiriere
Tarifele pentru închirierea echipamentelor și serviciilor oferite
Disponibilitatea tehnică și logistică pentru fiecare concert și atelier
Experiența și calificările echipei de ingineri de sunet și tehnicieni
Orice alte informații relevante despre serviciile pe care le puteți oferi
Vă rugăm să ne trimiteți oferta de preț până la data de [data limită].

Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu dvs. și să facem acest proiect cultural un succes.

Cu stimă,

Mugescu Mihai Razvan
[Asociația Mentor Rock]
[Număr de telefon 0761312655]
[contact@mentor-rock.ro]